Heropstart vanaf maandag 4 mei

Beste patiënt,

De Nationale Veiligheidsraad stelde op 24 april 2020 een aantal maatregelen voor die ons land geleidelijk uit de crisis moeten begeleiden. In de eerste fase van dit plan, die ingaat op maandag 4 mei, wordt ambulante, niet-dringende zorg terug toegelaten. Kinesitherapie is in de eerste plaats een medisch beroep en valt dus niet onder de norm van contactberoepen zoals door de media foutief werd gecommuniceerd.

Dus, vanaf maandag 4 mei bent u terug welkom in de praktijk.

We dienen echter wel de nodige veiligheidsmaatregelen te respecteren wat wil zeggen dat er niet mag gewacht worden in de wachtkamer. Indien er nog een patiënt aanwezig is in het kabinet, wacht u buiten. Ik plan de behandelingen minder snel na mekaar zodat ik het nodige materiaal kan ontsmetten na elke behandeling. U dient zelf ook een mondmasker te dragen tijdens de behandeling en er is ontsmettingsgel aanwezig bij het binnenkomen.

Werking tot 4 mei

Tot dan zal de praktijk enkel geopend zijn voor dringende behandelingen. Indien u wenst een afspraak te maken kunt u mailen naar info@mybalance.be of bellen naar 0473/947335. Ik contacteer u binnen de 24 uur.

Sinds begin april heeft het RIZIV een nomenclatuurnummer voorzien voor video- of teleconsulting. Dit is een belangrijke tool om uw behandeling op te starten wanneer u last hebt van hyperventilatie, hartkloppingen, angsten, onrust in uw hoofd,… Twijfel niet om mij te contacteren bij deze symptomen!