Mindful run

Af en toe even stilstaan en genieten van de kleine en mooie dingen van het leven! Een roodborstje dat heen en weer trippelt, een vlindertje dat van bloem tot bloem fladdert. Even de tijd nemen om al bewegend je batterijen terug op te laden. We hebben er allemaal zo ontzettend veel nood aan.

In mijn beroep als kinesitherapeut en yogadocente gebruik ik dagelijks relaxatie technieken, ademhalingsoefeningen, houdingen en oefeningen om ons lichaam in balans te brengen.

De dag van vandaag kunnen we het woord “stress” niet meer wegdenken… Iedereen kent en ervaart de gevolgen: pijn ter hoogte van nek en lage rug, hyperventilatie, slaapproblemen, constante vermoeidheid, verminderde weerstand, hoge bloeddruk, concentratieproblemen,…

Ben je op zoek naar een gezonde geest in een gezond lichaam? Heb je zin om te ervaren hoe je door te bewegen je hoofd kan leegmaken? Droom je ervan om met fun en plezier je conditie op te bouwen en niet op je adem te trappen tijdens het lopen? Dan is MINDFUL RUN zeker iets voor jou!

Aan de hand van een 5-weekse begeleiding gaan we bewust bewegen, beter ademen, genietend lopen en tegelijk tot rust komen in de Kampenhoutse natuur. Iedereen kan het! Je hoeft helemaal geen ervaren loper te zijn om deel te nemen. En bovendien ontdek je misschien nog wel nieuwe, leuke plaatsen in Kampenhout.

Data sessies: maandag 14 september 2020, 21/09, 28/09, 12/10 en 19/10.
Telkens om 19.00 u, en elke sessie duurt 90 minuten.
Prijs: 95 euro voor de hele reeks
Startplaats: KinePraktijk StressReductie, Nieuwegen 11, 1910 Kampenhout.

Vragen en inschrijven via Messenger of Stressreductie.segers@gmail.com

Terug naar behandelingen..